ANUGERAH PERSONALITI INDUSTRI & USAHAWAN MALAYSIA 2020

Anugerah Personaliti Industri Usahawan Malaysia 2020

Dengan pengalaman dan penampilannya yang mengesankan, Datuk Dr. Inder (DPSM) juga sering memberikan perawatan untuk beberapa selebriti, politisi, dan beberapa VVIP. Singkatnya, Datuk Dr. Inder (DPSM) adalah praktisi medis terdaftar dan pemegang LCP dengan pengalaman luas dalam menangani masalah rambut dan kulit yang sulit.

Ia dikenal sebagai seniman di bidang tata rambut terutama kepala dan alis, serta kumis dan jenggot. Selain itu, Datuk Dr. Inder (DPSM) merupakan dokter yang fokus pada peralatan yang digunakan di kliniknya, hal ini dikarenakan alat, teknik dan protokol yang dipraktikkan oleh Datuk Dr. Inder (DPSM) sesuai dengan persetujuan FDA USA untuk mendapatkan hasil yang optimal. Datuk Dr. Inder (DPSM) adalah Dr wanita pertama dan satu-satunya dokter wanita yang memiliki sertifikasi ABHRS (American Board of Hair Restoration Surgery) hingga saat ini.

ABHRS Logo

Merujuk kepada rawatan penanaman rambut, Datuk Dr. Inder (DPSM) dan setiap jururawat telah dilatih sendiri oleh Dr John Cole bagi memastikan mereka mahir dalam prosedur penanaman rambut. Dengan kerjasama antarabangsa ini, Datuk Dr. Inder (DPSM) telah memenangi Anugerah Perkhidmatan Cemerlang antarabangsa oleh WhatClinic bagi tahun 2017, 2018 dan tahun 2019. Selain itu juga telah dianugerahkan dengan sijil Kecemerlangan Penjagaan MyDoc Asia pada tahun 2016, 2017 dan 2018. Datuk Dr. Inder (DPSM) juga merupakan American Board Certified dalam perubatan astetik dan merupakan ahli bagi The International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS) dan Asian Association of Hair Restoration Surgeon (AAHRS). Datuk Dr. Inder (DPSM) memiliki lesen yang diperakui Kementerian Kesihatan Malaysia bagi perubatan estetik. Tambahan pula , Datuk Dr. Inder (DPSM) juga adalah bekas EXCO Ahli Persatuan Perubatan Estetik Malaysia dan merupakan salah seorang ahli aktif dalam Persatuan Anti Penuaan Malaysia.

TIPS DAN PETUA BERJAYA

Merujuk kepada rawatan penanaman rambut, Datuk Dr. Inder (DPSM) dan setiap jururawat telah dilatih sendiri oleh Dr John Cole bagi memastikan mereka mahir dalam prosedur penanaman rambut. Dengan kerjasama antarabangsa ini, Dr Inder telah memenangi Anugerah Perkhidmatan Cemerlang antarabangsa oleh WhatClinic bagi tahun 2017, 2018 dan tahun 2019. Selain itu juga telah dianugerahkan dengan sijil Kecemerlangan Penjagaan MyDoc Asia pada tahun 2016, 2017 dan 2018. Datuk Dr. Inder (DPSM) juga merupakan American Board Certified dalam perubatan astetik dan merupakan ahli bagi The International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS) dan Asian Association of Hair Restoration Surgeon (AAHRS). Datuk Dr. Inder (DPSM) memiliki lesen yang diperakui Kementerian Kesihatan Malaysia bagi perubatan estetik. Tambahan pula , Datuk Dr. Inder (DPSM) juga adalah bekas EXCO Ahli Persatuan Perubatan Estetik Malaysia dan merupakan salah seorang ahli aktif dalam Persatuan Anti Penuaan Malaysia.

PERANCANGAN

Telah pun menjadi sebutan pelbagai masyarakat dari negara asing seperti , Australia, America, Singapore, Indonesia, Philippines dan banyak lagi . Namun berhasrat memperluaskan lagi perkhidmatan mereka ke seluruh dunia. Juga menekankan kesedaran tentang rawatan perubatan estetik dan kemajuan teknologi dalam bidang estetik pada orang ramai.

Kesedaran sivik ini, telah meransangkan kerja berpasukan antara kumpulan pemasaran, kumpulan teknikal dan kumpulan rawatan untuk menyebarkan maklumat yang tepat dan releven kepada kaum umum melalui sosial media.